• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Batman-Ankara Ek Seferleri 4 Ocak`ta Başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`in girişimleri sonucu Türk Hava Yolları`nın yapmayı planladığı Batman-Ankara ek uçak seferleri 4 Ocak 2013 tarihi itibariyle başlıyor.

Batmanlı vatandaşların, özellikle de iş adamlarının günlük uçuşların yetersizliğini gündeme getirmesi üzerine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`in destek ve girişimleri sonucu THY Genel Müdürlüğü, günde tek olan Ankara-Batman ve İstanbul-Batman seferlerini şimdilik haftanın dört günü olmak üzere günde ikiye çıkardı.

Yapılan teknik planlamaların ardından THY 4 Ocak Cuma günü Ankara-Batman/Batman-Ankara seferlerini günde ikiye çıkararak resmi web sitesinden biletleri satışa çıkardı.

 
Ankara`ya sabah uçağıyla gidecek olan vatandaşların, bundan sonra aynı gün işleri bittikten sonra akşam Batman`a dönebilecekler.

Yeni düzenlenen ek seferlerle Ankara`dan Batman`a 18.30`da kalkan ikinci uçak 19.55`te Batman`da olacak. Aynı uçak tekrar Batman`dan Ankara`ya ise 20.30`da geri dönecek.

Seferler şimdilik Pazar, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri günde iki kez yapılacak. Mayıs ve Haziran ayından itibaren ise ek seferlerin haftanın yedi günü yapılması bekleniyor.


THY Genel Müdürlüğü 2013`te İstanbul için düzenleneceği ek sefer müjdesi içinse hazırlıklarını sürdürüyor.

24 Kasımda Batman`a gelen THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, Batman`dan uçak seferlerinin artırılacağını ifade etmişti. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir