• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Taklitçilikte son nokta
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İnsanoğlunun tüm dönemlerinde taklitçilik vardır. İnsan zaten taklit ederek öğrenir. Ama bazı taklitler insanı yüceltme yerine küçük düşürür.

20 ve 21 yüzyıl korkunç bir taklit çağına dönüştü. Yırtık elbiseden, pirsing modasına  taklitçilik rahatsız edici bir şekilde yükselişte.

Geçen yıl İtalyan moda devi Gucci erkek tesettürü adı altında saçma sapan bir defile düzenledi. Erkeklerin, Müslüman kadınlar gibi tesettüre büründüğü bu defilenin sokağa yansıyacağını belki çok kimse tahmin etmedi ama artık sokakta yürüyen başörtülü erkekler de var.

NBA'de Cleveland Cavaliers takımında oynayan basketbolcu Jordan Clarkson Gucci’nin etkisinde kaldı ve oynadığı son maça başörtüsü takarak geldi.

Olmaz demeyin!

Yakın bir zamanda ülkemizin sokaklarında başörtülü erkekler görürsek şaşırmayalım!

Moda uğruna saçlarını arizona kertenkelesine benzeten, saçlarını rengarenk boyayan, kulağını, dudağını delen taklitçi neslin başörtüye bürünmesine elbette şaşırmayın.

Kim bilir belki ileride Gucci bir defilesinde de başörtülü kadın kreasyonu ortaya koyar da Allah’ın örtünün emrine kulak tıkayanlar Gucci’nin örtü modasına uyar

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir