• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
Gaziantep'te asayiş uygulamaları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde yapılan uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 44 kişi yakalanırken, uyuşturucu ile ilgili 17, hırsızlık ile ilgili 23 ve kabahatler kanunuyla ilgili 82 kişi olmak üzere toplam 269 kişiye adli ve idari işlem yapıldı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 30-31Ekim tarihlerinde kent genelinde asayiş uygulamasının yapıldığı belirtildi.

Uygulamada, 46.64 gram metamfetamin, 41 gram esrar, bir miktar sentetik uyuşturucu, 3 adet tabanca, 2 adet tüfek, 5 adet kurusıkı silah 50 adet fişek, 3 adet çalıntı cep telefonu, 2 adet çalıntı araç, 6 adet hacizli yakalamalı araç, 6 adet çalıntı sandalye, bir adet çalıntı masa ve bir adet çalıntı ütü masası ele geçirildi.

Kentte meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve faillerinin bulunması ve yakalanması için başlatılan çalışma kapsamında kentteki hırsızlık olaylarından 51’i aydınlatılırken, hırsızlık olayları ile ilgili gözaltına alınan 47 şüpheliden 19’u tutuklandı.

Şahinbey ilçesi Ulaş Mahallesi’nde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada ve şüphelilerin üst aramasında bir miktar metamfetamin madde, 110 TL ve bir adet kurusıkıdan çevirme tabanca ve bir adet boş şarjör ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

İslahiye ilçesinde durumlarından şüphelenilerek durdurulan 2 şüpheliden B.Ş. isimli şüpheliden 34 karton, M.F.U. isimli şüpheliden 55 karton olmak üzere toplamda 89 karton gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir