• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Balkanlar Üzerinden Kar Geliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden alınan bilgiye göre, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ`da sıcaklıkların yarın en yüksek 8-10 derece arasında olacağı tahmin ediliyor.

Çarşamba gününden itibaren Balkanlar`dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisiyle Edirne ve Kırklareli`de karla karışık yağmur bekleniyor, perşembe günü ise Trakya`da kar yağışı öngörülüyor.

Soğuk havanın gece sıcaklıklarını etkilemesi, perşembe günü sıcaklıkların sıfır derecenin altına düşmesi bekleniyor.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova, perşembe gününden itibaren Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Özellikle yüksek kesimlerde olmak üzere kar yağışının görüleceği Bursa, Balıkesir ve Çanakkale`de hava sıcaklıkları perşembe ve cuma günü 2, Yalova`da ise 4 dereceye kadar düşecek.

Akdeniz kıyıları ve doğuda yağışlı hava

Yarın ülke genelinde görülecek yağışlar; öğle saatlerinden itibaren İzmir`in güney kıyıları, Aydın kıyıları, Muğla ile zamanla Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli, Antalya`nın doğu kesimleri, Mersin`in Anamur ilçesiyle akşam saatlerinden itibaren Hatay, Adana, Osmaniye çevrelerinde, kuvvetli güneybatılı rüzgarla birlikte çok kuvvetli ve yer yer şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak, Malatya, Elazığ, Tunceli ve Sivas çevrelerinde kuvvetli kar şeklinde olacak.

Tahminlere göre, yağışlar 19 Aralık Çarşamba günü de güney ve doğu kesimlerde kuvvetli, Akdeniz kıyılarında çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olarak devam edecek.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir