• DOLAR 32.665
  • EURO 35.365
  • ALTIN 2473.67
  • ...
İşgalci siyonistler son bir haftada 50 kez saldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal çetelerinin saldırılarında onlarca kişi gerçek mermi ve plastik mermiyle yaralandı, işgalcilerin attığı bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilendi.

Geçen hafta Filistinli gençlerin işgalcilerin devriyelerine birçok noktada molotof kokteyli ve el yapımı patlayıcı attığı kaydedildi.

Dün Gazze Şeridi ve Batı Yaka'da 32 kişi gerçek mermiyle yaralandı ve onlarca kişi de işgalci siyonistlerin bombalarından çıkan gazlardan etkilendi. Dün Kudüs'te, El-Halil'de, Beytlahim'de, Kalkiliya'da ve Gazze'de 11 saldırı yaşandığı ifade edildi.

Perşembe günü Batı Yaka'da bir genç gerçek mermiyle yaralandı. Perşembe günü ayrıca Filistinli gençler Kiryat Arba Yahudi Yerleşkesi'ne molotof kokteyli atarken Kudüs ve çevresinde, El-Halil'de, Ramallah, Beytlahim ve Cenin'de 12 saldırı yaşandığı belirtildi.

Çarşamba günü ise El-Halil, Ramallah ve Beytlahim'de 8 saldırı yaşanırken iki kişinin bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilendiği kaydedildi.

Salı günü Kudüs, Ramallah ve Cenin'de üç noktada saldırı yaşanırken, Pazartesi günü de biri ses bombasıyla iki Filistinli yaralandı. Pazartesi günü ayrıca Kalkiliya'nın doğusundaki Azun beldesinde iki yahudi yerleşimci Filistinli gençlerin attığı molotof kokteyliyle yaralandı.

Pazar günü Batı Yaka'da bir genç gerçek mermiyle yaralanırken Kudüs, Ramallah, Beytlahim ve Kalkiliya'da 6 saldırı yaşandı.

Cumartesi günü de El-Halil, Nablus ve Gazze'de 5 noktada saldırı yaşandığı ve üç kişinin yaralandığı bildirildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir