• DOLAR 32.815
  • EURO 35.308
  • ALTIN 2447.269
  • ...
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Muslu Adıyaman'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Taşçı'nın eşlik ettiği Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu ve Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada, Adıyaman'daki bazı Kur'an kurslarını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Muslu ve Belada, Şehid Türkan Tekin Hafızlık Kur'an kursunu ziyaret ederek Kuran kursunda eğitim gören 45 kız öğrenci ve 6 Kur'an kursu öğreticisine başarı dilediler.

Daha sonra Abdullah Bin Ümmü Mektum Görme Engelliler Kur'an kursunu ziyaret ederek, Kur'an kursunda eğitim gören 12 erkek, 10 kadın ile muhabbet ederek, görme engelliler Brail alfabesi eğitmeni Ümit Şahin'inin ezgilerini dinledi.

Görme engelli kursiyerlerle ilgilenen ve onlarla muhabbet eden Muslu önemli olanın, insanların gönül dünyasının görmesi, kalp gözünün açık olması olduğunu belirtti.

İl Müftüsü Mehmet Taşçı ziyaretlere devam eden Muslu ve Beleda'ya, Adıyaman İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi, Engelliler ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Koordinatörlüklerinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra il Müftülüğünü ziyaret eden Muslu ve Belada'ya el dokuma seccadeler hediye edildi. (Cemil Özdaş - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir