• DOLAR 34.163
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.152
  • ...
'Her mahalleye bir taziye evi ve sosyal tesisi yapıyoruz'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi tarafından Fidanlık Mahallesi'ne yaptırılan yeni sosyal tesisinin çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Yaklaşık 706 metrekare alan üzerinde Fidanlık Mahalle sakinlerine hizmet verecek olan sosyal tesiste bay ve bayan taziye evi, kursların verileceği sınıflar ve muhtarlık bürosu bulunuyor.

Şahinbey ilçesinde önemli projelere imza attıklarını ve mesai saati gözetmeden çalıştıklarını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Fidanlık Mahallesine yapılan sosyal tesiste yapılan çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Tahmazoğlu, vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için birçok önemli projeye imza attıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Her mahalleye bir sosyal tesis anlayışı ile çıktığımız yolda mahallelerimize taziye evleri ve sosyal tesisler yapıyoruz. Şahinbey ilçesinin birçok mahallesine ve hatta sonradan mahalle olan köylerimize dahi taziye evi ve sosyal tesis inşaat ettik. Fidanlık Mahalle sakinlerinin faydalanabileceği iki katlı bir tesis inşa ettik. Tesisimizin çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. İki kattan oluşan tesisimizin giriş katında bay taziye evi ve muhtarlık, birinci katın da ise bayan taziye evi ve kursların verileceği sınıflar olacak. Tesisimizi en kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine açacağız." (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir