• DOLAR 32.34
  • EURO 35.193
  • ALTIN 2245.652
  • ...
Hür Gençlikten yüzlerce çocuğa kırtasiye yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Köy okullarında okuyan öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunmak için kampanya düzenleyen HÜDA PAR Muş Gençlik Kolları, bu malzemeleri merkeze bağlı Aşağı Yongalı ve Çengelli köylerinde okuyan öğrencilere dağıttı.

Düzenledikleri kampanya ile ilgili açıklamada bulunan HÜDA PAR Muş İl Gençlik Kolları Başkanı Fırat Arzık, “HÜDA PAR Muş Gençlik Kolları olarak, geçtiğimiz aylarda yapılan KPSS sınavında stantlarımızı açtık. Sınavdan çıkan adaylardan, köy okullarında okuyan çocuklar için başlattığımız kampanyaya destek vermelerini istedik. Sağ olsun sınavdan çıkan adaylar, kampanyamıza destek vermek adına sınav çıkışında kalem, kalemtraş ve silgilerini bağışladılar.” dedi.

“Çocukların ve gençlerin eğitimi için çaba sarf edeceğiz”

Çocukların yüzündeki tebessümün kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini dile getiren Arzık, şunları söyledi:

“Burada topladığımız kırtasiye malzemelerinin yanına imkânlarımızla birer defter ve çikolata da ekledik. Hazırladığımız kırtasiye malzemelerini merkeze bağlı köylere götürüp, çocuklara dağıttık. Yüzlerce çocuğa kırtasiye yardımında bulunduk. Çocukların yüzlerindeki sevinç ve tebessüm, bizleri ziyadesiyle memnun etti. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklar ve gençlerin eğitimi için elimizden gelen bütün çabaları sarf edeceğiz inşallah.” (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir