• DOLAR 32.47
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2439.721
  • ...
Bağlar Belediyesi’nden ağaç seferberliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağcılar Mahallesinde ağaç seferberliği başlatan Bağlar Belediyesi, yol kenarları ve refüjlere fidan dikim çalışmasını sürdürüyor. 

Bağlar ’daki yeşil alan sayısını artırmak istediklerini belirten Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Bağlar’ı, park ve bahçeleriyle keyif alınacak bir ilçe haline dönüştüreceğiz.”  dedi.

Yeşil ve daha yaşanabilir Bağlar için çalışmaların aralıksız süreceğini belirten Beyoğlu, “Bağcılar Mahallemizdeki refüjlere ağaç dikimi yapıyoruz. Daha yeşil bir alan oluşturulması için peyzaj düzenlemelerine ve ağaç dikme işlemlerine devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Çevreye karşı duyarlı bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Beyoğlu, “Gelecek nesillere yeşil ve temiz bir kent bırakmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın ilçede daha iyi bir şekilde yaşamalarına katkı sağlayacak ağaçlandırma çalışmaları, ilçenin kentleşmesi açısından önemlidir. Bağlar ’ı park ve bahçeleriyle her anını yaşamaktan daha da keyif alınacak bir ilçe haline dönüştüreceğiz.” dedi.(Gıyasettin Tetik-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir