• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Okul çevresinde uyuşturucu denetimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te okul önlerinde, çevresinde bulunan parklarda ve bir büfede uyuşturucu denetimi yapıldı. Denetimlerde uyuşturucu ile yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. Bir iş yeri sahibi ve 2 şahıs hakkında da idari işlem başlatılırken, 5 araca ise 10 bin 668 TL trafik cezası kesildi.

Denetimlerler, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kentteki 10 okulun çevresi, 4 park ve bir büfede gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde 198 şahıs, 22 okul servisi, 25 özel araç ve 3 motosiklet kontrol edildi.

Denetimlerde İbn-i Sina Mahallesi Mevlana Anadolu Lisesi önünde bekleyen N.B. isimli şüphelinin yapılan üst aramasında bir miktar sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Aynı okulun önünde park halinde bulunan bir ticari taksi içerisindeki 2 şüphelinin üst aramasında M.İ'nin üzerinde 35,12 gram metamfetamin ve 5,86 gram esrar ele geçirildi. Her iki şüpheli gözaltına alındı.

Denetimlerde bir araç ve bir motosiklet trafikten men edilirken 5 araç sürücüsüne 10 bin 668 TL trafik para cezası kesildi.

Ayrıca evraklarını ibraz edemeyen bir iş yeri sahibi ve kimliğini ibraz edemeyen 2 kişi hakkında da idari işlem başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir