• DOLAR 32.874
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2451.15
  • ...
​Petrolden silahlı soygun yapan 10 şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziantep’te, yüzleri maskeli 10 kişi uzun namlulu silahlarla girdikleri akaryakıt istasyonundan 150 bin TL ve sigara çaldı. şüpheliler, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alınırken, soygun anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz pazartesi günü Şahinbey ilçesi Barak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yeşilvadi bulvarı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna kiraladıkları araçla gelen yüzleri maskeli 10 kişi, soygun girişiminde bulundu.

Uzun namlulu silahı çalışanlara doğrultarak kasayı boşaltan soyguncular, 150 bin TL ve bir miktarda sigara alarak geldikleri araçla kaçtı. İstasyon çalışanlarının haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Olayın ardından araçla kaçıp izini kaybettiren şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında akaryakıt istasyonundaki, çevredeki güvenlik kameraları kayıtları ile mobese görüntüleri incelendi. Yapılan teknik takip sonucu 4 şüpheli, kiralık araçla kaçmaya çalışırken, diğer 6 şüpheli de belirlenen adreslere düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından aralarında sabıkalıların da bulunduğu şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Zanlıların, söz konusu akaryakıt istasyonundan 150 bin TL ile bir miktar sigara ve akaryakıt hediye fişi çaldıkları tespit edildi.

Soygun anı ise akaryakıt istasyonundaki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Güvenlik kamera görüntülerinde, şüphelilerin araçtan inerek silahları çalışanlara doğrultup kasadaki paraları yanlarındaki poşete koyması ve çalışanları yere yatırma görüntüleri yer aldı.

Daha sonra çalışanları bir odaya toplayan şüphelilerin, iş yerinden para ve diğer eşyaları alarak araçlarına binip kaçtıkları görülüyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir