• DOLAR 32.443
  • EURO 34.849
  • ALTIN 2452.516
  • ...
Valilikten cinsel istismar iddiasına ilişkin açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Adana Valiliği, kentte meydana gelen ve bazı basın yayın organlarına yansıyan cinsel istismar olayı ile ilgili açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, "19 Eylül 2019 günü saat 19.00 sıralarında Emniyet Birimimize gelen bir ihbarda 11 yaşlarında bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yaklaşık 20 yaşlarında ve düzgün Türkçe konuşan ve vatandaşımız olduğu değerlendirilen bir şahısla ilgili adli ve idari tahkikata başlanmış olup, vatandaşlarımızın kamu düzeninin devamı açısından Emniyet Birimlerimize yardımcı olmaları ve gerekli sağduyuyu göstermeleri önemle rica olunur." denildi.

Cinsel istismar iddiası ortalığı karıştırdı

Merkez Seyhan ilçesinde bir kişi 11 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilmiş, bunun üzerine bir grup ayaklanarak şüpheliye ait olduğunu düşündüğü eve zarar vermek istemişti.

İstismar iddiasının duyan yüzlerce kişi şüphelinin oturduğu ileri sürülen evi yakmak istedi. Şüphelinin yabancı uyruklu olduğu iddiası üzerine bazı gruplar yabancı uyruklu kişilerin işyerleri ve araçlarına saldırarak zarar verdi.

Bunun üzerine polis kalabalığa müdaha ederek durumu kontrol altına aldı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir