• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Gözlerden Uzak Bir Tatil için: Muhafazakar Villalar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gözlerden uzak konforlu ve hijyen koşullarında dizayn edilen özel havuzu bulunan dışarıdan hiçbir şekilde müdahalenin bulunmadığı bir tatile ne dersiniz? Muhafazakar villalar tüm konforu ayaklarınıza seren evinizdeki konforu size koşulsuz olarak sunan en iyi tatil trendidir. İslami yaşam anlayışını benimseyen tatilciler için özel kiralık villalar sizlere en iyi fiyatlarla Villa Durağı kalitesi ile sunulmuştur. Özel havuzlu muhafazakar villalar kiralayarak sizlerde sevdikleriniz ve aileniz ile konforlu ve kusursuz bir tatil yapabilirsiniz.

Yaşam tarzınızdan ödün vermeyen bir tatil beklentiniz varsa korunaklı villalar sizleri bekliyor. Havuzu ve bahçesi dışarıya kapalı şekle getirilerek hazırlanan muhafazakar villalar özellikle balayı çiftleri tarafından sıklıkla tercih edilir. Gözlerden uzak, planlama olmadan, kontrolü sizin elinizde olan bir tatil için biçilmiş kaftandır havuzu korunaklı villalar.

Antalya’nın en güzel tatil yerlerinde konumlanmış olan tatil villaları ile kural ve saat olmadan kusursuz bir tatil planlayabilirsiniz. Kiralık villalarda tatil yapmanın en büyük avantajları sadece sizin kullanacağınız yüzme havuzuna sahip olması, yemek, kahvaltı gibi aktivitelerin bir saate bağlı kalmadan istediğiniz saatte gerçekleştirilmesidir. Sevdiklerinize en güzel yemekleri kiraladığınız villanın mutfağında hazırlayabilir keyif için de yemek saatlerinizi kendiniz belirleyebilirsiniz.

Antalya Kalkan’da Muhafazakar Villalar

Antalya muhafazakar villalar bakımından yoğun bir tatil şehridir. Antalya’nın en iyi tatil beldesi olan Kalkan korunaklı villa bakımından adeta bir cennettir. Antik Yunan Tarihçi Herodot Kalkan için” Yıldızlara en yakın yer” olarak tarif etmektedir. Sizlerde yıldızlara yakın, turkuaz mavisi deniz manzarasına gözlerinizi açarak güne başlamak isterseniz mutlaka Kalkan Muhafazakar villalarımıza göz atmalısınız. Villa Durağı olarak erken rezervasyon fırsatlarını sunduğumuz birbirinden güzel kiralık villalar dışarıya tamamen kapalı özel villaları siz tatilseverlere sunuyor. Muhafazakar villaların avantajları;

  • Ortak kullanım alanları yoktur
  • Yeme-içme aktiviteleri belirli bir saate bölünmemiştir
  • Tüm kontrolü sizin elinizdedir
  • Yabancı gözlerden aileniz ile mükemmel bir tatil yapabilirsiniz
  • Özel havuzu ile hijyen sorunu olmadan bir tatil yapabilirsiniz
  • Evinizin konforunu muhafazakar villalarda yaşayabilirsiniz

Muhafazakar bir diğer ismi ile havuzu korunaklı villalar sizlerin rahatı ve konforu için özel olarak dizayn edilmiştir. Konforlu, şık ve kullanışlı mobilyalar ile donatılan kiralık muhafazakar villalar Antalya’nın en iyi tatil beldesi olan Kalkan ve çevre ilçelerinde yer almaktadır. Deniz manzaralı, balayı villası, denize yakın, merkeze yakın gibi birçok özelliğe sahiptir. Üstelik sadece yaz aylarında değil her mevsim tatil yapma olanağı sunar. Kapalı havuzlu ve havuzu ısıtmalı tatil villalarında her mevsim tatil yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Siz ve aileniz oldukça değerli ve hayal ettiğiniz tatili yaşamak için Villa Durağı fırsatlarından mutlaka yararlanmalısınız.

Bu haberler de ilginizi çekebilir