• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Başarılı öğrenciler Bosna Hersek'e gitti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki liselerde eğitim gören ve okullarda birinci, ikinci ve üçüncü olarak dereceye giren öğrenciler, Şahinbey Belediyesi tarafından Bosna Hersek gezisi ile ödüllendirildi.

Öğrenciler Gaziantep Havalimanında özel uçak ile Bosna Hersek'e gitti.

Daha önce öğrencileri, Çanakkale ve umre ziyaretleri ile ödüllendiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu kez okullarında birinci, ikinci ve üçüncü olan lise öğrencilerini Bosna Hersek'e götürdü.

Başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bundan sonra da başarıyı ödüllendirmeye devam edeceklerini söyledi.

Tahmazoğlu, "Öğrencilerimizi başarıya teşvik etmek için çeşitli hediyeler veriyoruz. Öğrencilerimize daha önce bilgisayar, bisiklet, kol saati hediye edip, umreye götürmüştük. Bu kez ecdat toprakları olan Bosna Hersek'te ecdadın bize miras bıraktığı tarihi yerleri görecekler. Bosna Hersek, Fatih Sultan Mehmet Han tarafından fethedilen ecdat toprakları. Orada ecdadımızın yaptığı birçok eser bulunuyor. Oraları görüp tarihimize sahip çıkmalıyız." diye konuştu.

Havaalanında Bosna Hersek'e gitmenin heyecanını yaşayan öğrenciler ise Tahmazoğlu'na kendilerine böyle bir imkan sunduğu için teşekkür ettiler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir