• DOLAR 32.284
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2401.667
  • ...
Cüneyt Özdemir: Entel dantel solcu çevreler PKK'yi görmezden geliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Gazeteci Cüneyt Özdemir, oturma eylemi hakkında "bizim entel dantel solcu çevreler görmezden geliyorlar" diyerek tepki gösterdi.

Özdemir, "Şimdi Diyarbakır'da HDP binasının önünde anneler babalar 'evlatlarımızı verin' diye nöbet bekliyorlar. Bakıyorum bizim entel dantel solcu çevrelerden hiçbir şey yok. Görmezden geliyorlar. Neden kardeşim, niye görmezden geliyorsunuz? Öbürünü görüyorsun, PKK'ye bir şey oldu mu görüyorsun, HDP eylemini görüyorsun neden HDP'ye karşı eylem yapıldığında görmezden geliyorsun? Göreceksin, haber yapacaksın. Nasıl HDP'ye kayyum atamasını, haksızlıkları haber yapıyorsun burada da anneler babalar evlatlarının dağa çıkarılmasını istemiyorlar, 'geri getirin' diyorlar, bunu HDP'den sorumlu tutuyorlar. Söyleyeceksiniz tabi. Söyleyeceğiz tabi, gelmek yok öyle yani." İfadelerini kullandı.

"Böyle bir rezalet olabilir mi?"

Cüneyt Cebenoyan'ın kız kardeşinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı anımsatan Özdemir, "The Marmara'da Onat Kutlarla otururken bomba patlıyor, kız kardeşi hayatını kaybediyor. Ve sol çevrelerde bunu hiç kimse PKK ile özdeşleştirmiyor. PKK bunu üstlenmiş zaten. Aynı şey en son orman yangınlarında oldu. Adı ekolojik örgüt, orman yakıyor. Kimse de ses çıkarmıyor, görmezden geliyorlar. Böyle bir rezalet olabilir mi ya? Sen sadece AK Parti'yi ve MHP'yi eleştir, böyle bir saçmalık olduğu zaman da görmezden gel. Ne bunun adı biz enteliz de bilmem neyiz… Böyle bir şey yok kardeşim. Takım tutar gibi kimse parti tutmaz, kimse bir şeyi desteklemez, desteklememeli en azından. Bir hata var mı söylersin tak diye. Yoksa da yok dersin yani." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir