• DOLAR 32.462
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2440.948
  • ...
NATO Toprağına Dönüşen Türkiye Haritası!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Türkiye NATO`dan Suriye`den gelebilecek bir saldırı ihtimaline karşı patriot füze bataryaları talep etti. Türkiye`nin bu talebine geçtiğimiz günlerde NATO onay verdi. Şimdi patriot füzelerinin gelmesi için Türkiye gün sayıyor. Bu süreçte Başbakan Erdoğan`ın "Türkiye toprakları aynı zamanda NATO toprağıdır" şeklindeki sözleri tartışılmaya devam ederken NATO ve ABD`ye ait üsler ve radar istasyonlarıyla Türkiye`nin adeta işgal edildiği ortaya çıktı. Bu yıl içerisinde CIA’ya yakınlığı ile bilinen Washington enstitüsünün yayınladığı bir raporda Türkiye’deki NATO radarları, ABD üsleri ve Türkiye toprakları içinde konuşlanmış nükleer bombalar bir harita üzerinde tam liste olarak gösterilmişti. Söz konusu rapora göre Türkiye’nin her tarafı ABD ve NATO üsleri tarafından işgal edilmiş durumda.

Türkiye`deki üs sayısı Irak`tan çok daha fazla
İşgal altındaki Irak`ta bile Türkiye`de olduğu kadar ABD üssü bulunmuyor. Söz konusu rapora göre İzmit, Balıkesir, Eskişehir, Konya, Ankara, Malatya ve Erzurum’da ABD’nin nükleer silah depoları yer alıyor. Türkiye’nin 40`a yakın noktasında ise ABD’nin irili ufaklı üsleri ve NATO radarlarıyla ülke sarmalanmış durumda. Bu üslerde CIA ajanlarının yoğun şekilde bulunduğu tahmin ediliyor. Söz konusu rapora göre AKP dönemi ABD-NATO-Türkiye ilişkilerin tavan yaptığı dönem olarak gösteriliyor.

Say say bitmiyor!
İncirlik Hava Üssü - Adana (ABD hava kuvvetleri 39. Ana jet üssü burada görev yapıyor), İzmir Hava Üssü (42 uçak ve 300 asker-personel bulunan üste I-HAWK ve Roland füze sistemleri konuşlandırılmıştır), Şile üssü (Stinger füzelerinin fırlatılması için uluslararası standartlarda bir atış alanıdır), Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı (Irak savaşı sürecinde NATO tarafından getirilen AWACS`lar burada üslenmiştir), Balıkesir 9. Hava Jet Üssü (Bu üsde 6 adet "vault" denilen füze rampası bulunmaktadır.) Ayrıca Muğla Aksaz Deniz Üssü, Ankara-Ahlatlıbel, Amasya-Merzifon, Bartın, Çanakkale, Diyarbakır-Pirinçlik, Eskişehir, İzmir-Bornova, İzmit, Kütahya, Lüleburgaz, Sivas-Şarkışla, İskenderun, Ordu-Perşembe, Rize-Pazar, Erzurum, Van-Pirreşit ve Mardin`de NATO`ya bağlı Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezleri (CAOC6) bulunmaktadır. (Yeni Mesaj)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir