• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Çocuklarının gözleri önünde vurularak hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, Şahinbey ilçesi Kozluca Mahallesi'ndeki Kabasakal Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Ersin Öznişastacı (33) ve eşi Aynur (23) iki çocuğuyla Kabasakal Parkı'na gitti. 2 çocuğu parkta oynarken bir süre bankta oturan Ersin Öznişastacı, ardından otomobile binip müzik dinlemeye başladı.

Parkın yanındaki bir binada oturan A. Ç, yüksek sesle müzik dinledikleri iddiasıyla otomobilin yanına gidip Öznişastacı çifti ile tartışmaya başladı.

Taraflar arasında çıkan tartışmanın kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu A. Ç, evine gidip getirdiği tabancayla, çocuklarının yanında Öznişastacı çiftine ateş etti. Mermilerin isabet ettiği Ersin Öznişastacı sırtından eşi Aynur Öznişastacı ise ayağından yaralandı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çift, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Ersin Öznişastacı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ayağından vurulan Aynur Öznisaştacı ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Ersin Öznişastacı'nın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Olayın ardından A. Ç. olay yerine yakın bir yerde yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen A.Ç, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Eşinin cenazesini almak için ayağı sarılı halde Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na gelen Aynur Öznişastacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ev çok sıcak olduğu için ailece parka gittiklerini ve otomobilde müzik dinlediklerini, daha sonra A. Ç’nin parka gelip eşiyle tartıştığını, tartışmanın ardından A. Ç’nin evden getirdiği tabancayla kendilerine ateş açtığını söyledi.

Kendisinin ayağından, eşinin ise sırtından vurulduğunu anlatan Öznişastacı, eşini öldüren A.Ç’ye en ağır cezanın verilmesini istedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir