• DOLAR 32.87
  • EURO 35.284
  • ALTIN 2497.328
  • ...
Her Hastaya Uygun Olan Hasta Yatakları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hasta yatağı alırken hastanın fiziki özellikleri önem taşır. Hastanın yaşı ile birlikte, yatakta geçireceği tedavi süreci de önem taşıyacaktır. Hem kaliteli hem de birçok amaca hizmet edebilen hasta yatakları tercih sebebidir. Hasta yataklarımız, yatan hastaya sağlık ve konfor sunacaktır. İyileşme sürecine hızlı bir şekilde hizmet edecektir. Hasta yatağı alırken, basında duyulan ve yakın çevreden gelen müşteri yorumları önem taşır. Hasta yataklarımıza yapılan yorumlar, hep olumlu yöndedir. Müşterilerden gelen istek ve eleştiriler de bizler için çok önemlidir. Bu eleştiriler, kendimizi geliştirmemiz adına bizlere yol gösterecektir. Kurumsal çalışan firmamız hızlı ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Hasta Yatağı Kiralayanların Tercihi

Hasta yatağı kiralayanların ortak tercihi firmamızdan yana olmaktadır. Hasta yatağı kiralama hizmetinde en kaliteli yatak hizmeti verilecektir. Bazı hastalıklar için yatak istirahatı oldukça kısadır. Bu hastalar için, hasta yatağı satın almak, gereksiz bir maliyet oluşturacaktır. Bu nedenle, hasta yatağının kiralanması son derece mantıklı bir çözümdür. Satın alınan hasta yatağı ile kiralanan yataklar arasında teknik özellikler bakımından hiçbir fark yoktur. Hepsi kaliteli ve son derece sağlamdır. Ayrıca, yatakların müşteriye kiralanmasından önce, genel bakım ve temizlikleri yapılmıştır. İlk kullanılacak yataklardan farksızdır. Kiralama hizmeti sunan firmamız tercih sebebidir.

Hasta Yataklarında Birbirinden Şık Modeller

Hasta yataklarımız, kullanışlı ve rahat olduğu kadar, göz zevkine de hitap eden modellerdir. Her model birbirinden farklı ve değişik zevklere hitap edecektir. Çok fonksiyonludur. Kaliteli olmasının yanı sıra görsel zenginlik de bulunmaktadır.

Hasta karyolası, yatan hastanın beğenisine hitap etmelidir. Bu konu oldukça önemlidir. Hastanın ruh halini düzeltecek, onu mutlu edecek tasarımlar, iyileşmesini hızlandıracaktır. Fiziksel tedavinin yanı sıra ruhsal tedavi de hastalığın iyileşmesinde olumlu rol oynayacaktır. Hem kaliteli hem de şık karyola tasarımları, firmamızda zengin içerik sunacaktır. Hastanın kaldığı hastane odasına, kendi evindeki huzuru ve mutluluğu getirecektir. Ahşap görünüm veren karyolalar, tercih edilen modeller arasındadır.

Özel Bakıma Muhtaç Hastalar İçin Önerilen Hasta Yatakları

Havalı hasta yatağı, özel bakıma muhtaç hastalar için önerilen yatak tasarımları arasında ilk sıralarda yer alır. Yatan hasta yaşlı, felç ve uzun süreli yatak hastası olabilir. Tüm bu sebepler, o hastalar için özel bakım gerektirir. Yaşlı ve uzun süre yatacak hastalarda cilt yaralarının açılması kaçınılmazdır. Bu durumun önüne geçmek için seçilecek hasta yatakları, özel olmalıdır. İçlerinden hava kanalları geçmesi ve sürekli bir hava akışının olması, havalı hasta yataklarının en önemli özelliğidir. Bu sayede, yatan hastanın kan akışı değişecek ve ciltlerinde yaraların açılması önlenmiş olacaktır. Firmamızın hasta yatakları son derece kaliteli ve fonksiyoneldir.

Hasta Yatağı Fiyatında Firmamızın Sunduğu Çözümler

Firmamız, politikası gereği hasta yatağı fiyatları açısından oldukça uygun seçenekler sunacaktır. Kaliteli, kullanışlı ve rahat hasta yatakları için sunulacak fiyatlar da oldukça ekonomik seçenekler olacaktır. Firmamız bünyesinde tasarlanan ekonomik hasta yatakları da ayrıca tercih sebebidir. Hasta yatağı kiralama hizmetimizden yararlananlar için de uygun koşullar söz konusudur. Hasta yataklarında hem şık hem de rahat tasarımları ile firmamız tercih edilecektir. Hasta yatağı satışı yapan diğer firmalarla da karşılaştırma yapıldığı takdirde, tercih firmamızdan yan olacaktır. Bazı yatak tasarımları, kendi üretimimiz olmasından ötürü oldukça ekonomiktir. Kumanda ile ayarlanma özelliği bulunur. Bu da yatan hasta için rahatlık sunmaktadır.

Hasta Yataklarında Satış Sonrası Destek

Hasta yatağı satışı sonrasında da destek hizmetimiz sürmektedir. Hem kaliteli hem de rahat yataklarımız, çok fonksiyonludur. Hasta yataklarında oluşabilecek arızalar, firmamız desteği kapsamındadır. Bu konuda görevli olan personelimiz, çok hızlı bir şekilde yerinde sorunu giderecektir. Müşteri odaklı çalışma prensibimiz, sektörde ilk sıralarda yer almamızı sağlamıştır. Şık olduğu kadar rahat tasarımlarımız, hastalık sürecini en konforlu şekilde geçirilmesi için dizayn edilmiştir. Hasta yataklarının, firmamız tarafından yerinde kurulum hizmeti bulunur. Ayrıca firma görevlileri, hasta yatağı kiralama konusunda da detaylı bilgilendirme yapmaktadır.

Hasta Yataklarında Kullanışlı ve Fonksiyonel Modeller

Hasta yataklarında motorlu çalışma sistemi bulunur. Bu özellik, yatan hastanın elindeki kumanda ile yatağını farklı açılara ayarlamasını sağlayacaktır. Hastanın yattığı müddet zarfında, kitap okuması, televizyonda istediği programları oturur vaziyette izlemesi son derece önemlidir. Bu amaca hizmet etmesi bakımından, hasta yataklarımız tercih sebebidir. Hastanın emniyet ve güvenliği için bazı hususlar da önem taşır. Tekerleklerin otomatik kilitlenmesi ve emniyet bantları gibi tüm bu hususlar dikkate alındığında, firmamızın hasta yatakları tercih edilecektir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir