• DOLAR 32.488
  • EURO 34.888
  • ALTIN 2420.46
  • ...
Siyonist Gazeteden Sisi'ye Uyarı: İsyan Çıkabilir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber  /  Faruk Kuzu  - haber yorum

Hapsedilen İHVAN yetkilileri daha önce Sisi’nin ülkeyi ekonomik darboğaza sürükleyeceğini söylemişlerdi. İhvan’ın öngörüsü doğru çıktı. Sisi yönetimi yanlış adımlarla ülkeyi İMF’nin pençeleri arasına teslim etti. Ülkedeki işsizlik, yoksulluk, açlık ve fakirlik geleceği ipotek altına koyacak hale geldi. Öyle ki Siyonist İsrailin ünlü gazetesi Haaretz’den şu uyarı geldi.:

“David Rosenberg’ın kaleme aldığı, “İslamcıları unutma, IMF Mısır rejiminin gerçek tehlikesi” başlığı altındaki görüş yazısında IMF reçetelerinin Mısır halkını her geçen gün daha da yoksullaştırdığını, bu durumun yeni bir isyana yol açabileceği öne sürüldü.”

Rosenberg gazeteciliği gereği Sisi’yi uyarıyormuş gibi görünüyor.” Yani dikkat et İslamcılar hala çok güçlüler, ülkeyi tekrar onlara kaptırma!” demek istiyor.

İnsan merak ediyor, Siyonist medya gerçekten Sisi’yi kolluyor mu? Doğrusu sanmıyorum! Neden mi? Çünkü “İsrail’in güvenliği için Mısır en az ikiye bölünmelidir.” Şeklindeki karar 1982 yılındaki “Oded Yinon Raporu’na” aittir. Buradaki plana göre Ortadoğu ve İslam Dünyası İsrail’in güvenliği uğruna parçalanacak küçük ve zayıf ülkeler haline getirilecektir.

Bu planın adım adım uygulandığını artık herkes rahatlıkla görebiliyor. Peki Siyonist İsrail, olası bir Mısır iç kargaşasını ve akabinde iç savaş senaryosunun yaşanmasını istemez mi? Tabi ki ister. Hatta bunun için elinden geleni yapar yeter ki ülke yeterince güçsüz düşsün ve İhvan gibi bir İslami Cemaat tekrar iktidar olmasın. Onlar için Sisi ve benzeri kuklalar sadece önemsiz birer piyondur. Rosenberg’in uyarısını bir de bu minvalden ele alalım; yani gazeteci “İç karışıklık çıkacak bundan en iyi nasıl faydalanırız?” demek istiyor olabilir, öyle değil mi?

Bu haberler de ilginizi çekebilir