• DOLAR 34.253
  • EURO 37.641
  • ALTIN 2871.618
  • ...
`Dahlan, Mafya ve Casusluk Şebekesi Yönetiyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Fetih Hareketi Devrim Konseyi üyesi Bessam Zekarine, Fetih üyeliğinden çıkarılan Muhammed Dahlan`ın ikamet ettiği Abu Dabi’de büyük bir mafya ve casusluk şebekesini yönettiğini ve Dahlan`ın adamlarının çoğunun Batı Yaka ile Gazze`de faaliyet gösterdiğini söyledi.

Dahlan`ın gerek Fetih üyelerine ve gerekse Hamas üyelerine olsun Filistin halkına karşı kötü eylemlerini sürdürdüğünü ve Filistin`de uzlaşı olmaması için çalıştığını ifade eden Zekarine, Dahlan`ın Mısır`daki Müslüman Kardeşler Cemaati aleyhine çalıştığı gibi Fetih Hareketi`nin birlik ve bütünlüğünü bozmak için de bir takım kirli faaliyetler içerisinde olduğunu belirtti.

Dubai`de Muhammed Dahlan hesabına çalışan bir grup tarafından iki hafta önce kendisine suikast girişiminde bulunulduğunu söyleyen Zekarine, Quds Press Ajansı`na yaptığı açıklamada, kendisine saldıranların Dahlan Gazze Şeridi`ndeyken birçok cinayete karışmakla itham edilen ve isimleri bilinen kişiler olduğunu ifade etti.

Dahlan`ın Gazze Şeridi`nde Fetih üyesi on bir Filistinliyi öldürmekle suçlandığını bildiren Zekarine, "Dahlan, Gazze`den Dubai`ye getirdiği "ölüm mangaları"yla hâlâ aynı işi yapmaya devam ediyor" dedi.

filistinhaber

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir