• DOLAR 32.404
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2394.97
  • ...
​ Çaldığı ziynet eşyalarıyla suçüstü yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’in merkez Şahinbey ilçesinde bir evden 100 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan ve çaldığı ziynet eşyalarıyla birlikte bindiği takside suçüstü yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesi İstiklal Mahallesi'nde devriye gezen polis ekibinin durdurduğu bir ticari takside televizyon görmesi üzerine, araç içerisinde müşteri olarak oturan ve televizyon hakkında sorulan sorulara çelişkili cevaplar veren O.K. araçtan indirildi.

Taksinin bagajını da kontrol eden polis, bir kuyumcu firmasına ait çanta içerisinde 2 metre altın zincir, 30'ar gramlık 5 altın bilezik, altın bilezik seti, kalın zincirli altın kolye, 2 çeyrek altın, altın bileklik, inci kolye, 5 yüzük, 4 kol saati, 2 kol düğmesi, imitasyon bileklik ve 2 doların yanı sıra şüphelinin üst aramasında yan keski, tornavida, el feneri, çok sayıda tel toka ve iğne ele geçirdi.

Yapılan araştırmada ziynet eşyası ve diğer malzemelerin Konak Mahallesi'ndeki bir evden çalındığı tespit edildi. Ziynet eşyası ve diğer malzemeler, sahibine teslim edildi.

Gözaltına alınan şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir