• DOLAR 34.24
  • EURO 37.291
  • ALTIN 2947.512
  • ...
Gazzeli Babadan Davutoğlu`na Kur`an-ı Kerim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Başil el Shawwa, Sağlık Bakanlığı`nın ambulans uçağıyla Türkiye`ye getirildikten sonra Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde tedavi altına eşi Mona el Shawwa ile AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

İsrail`in son Gazze saldırısında kızı Yüsra el Shawwa`yı kaybettiğini, eşinin de yaralandığını ifade eden el Shawwa, ``Gazze`deki şartlar iyi olmadığı için Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu`ndan eşimin tedavisinin Türkiye`de yapılması için yardım istedim. Türk Kızılay`ına başvurduk, yardımcı oldular ve şu anda buradayız. Burada olmaktan çok memnunuz. Bizimle ilgilenen herkese teşekkür ediyoruz`` dedi.

Kızını kaybettiğinde Gazze`deki hastanede karşılaştığı Davutoğlu`nun kendisi için gözyaşı dökmesinden çok etkilendiğini dile getiren el Shawwa, şunları söyledi:

``Evladımızı kaybettikten sonra bize gösterdiği sıcak yaklaşımdan dolayı, benim için büyük anlamı olan, aile yadigarı, üzerinde Mescidi Aksa`nın fotoğrafı olan Kur-an`ı Kerim`i Davutoğlu`na hediye etmek istiyorum.``
 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir