• DOLAR 34.273
  • EURO 37.692
  • ALTIN 2910.464
  • ...
Silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Şahinbey ilçesindeki boş bir arazide otomobilinde silahlı saldırıya uğrayan Ali Ekber Koca, 6 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheli ise tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz hafta salı günü Şahinbey ilçesinin Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ali Ekber Koca (38), bir arkadaşıyla boş bir arazide oturduğu esnada aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan B.K, M.A. ve R.G'nin silahlı saldırısına uğradı.

Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Koca, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede 6 gündür tedavi gören Koca, bu sabah yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Koca'nın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, 4 şüpheli gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.K., M.A. ve R.G, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir