• DOLAR 34.249
  • EURO 37.596
  • ALTIN 2914.957
  • ...
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde uyuşturucu satıp karşılığında çalıntı eşya aldığı iddiasıyla yakalanan şüpheli ile aracında uyuşturucu madde ile yakalanan sürücü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesinin Hoşgör Mahallesi'nde sattığı uyuşturucu madde karşılığında çalıntı malzeme aldığı tespit edilen şüphelinin evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı belirtildi.

Operasyonda evde yapılan aramada 53 uyuşturucu hap, 6 kök Hint keneviri, hassas terazi, 108 gram sentetik uyuşturucu, 4 gram eroin, 8,3 gram esrar, 7 tüfek kartuşu, 7 cep telefonu, televizyon, monitör, klavye, uydu alıcısı, 20 litre mazot, 2 matkap, 4 güvenlik kamerası ve bir motosikletin ele geçirildiği bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelinin, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi.

Aracında uyuşturucu bulunan sürücü tutuklandı       

Öte yandan, aracında 667,36 gram esrar ile 856 adet uyuşturucu hap ele geçirilen sürücünün tutuklandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şahinbey ilçesinin Gümüştekin Mahallesi'nde şüpheli bir aracın durdurulduğu, araçta yapılan aramada 667 gram esrar ve 865 uyuşturucu hap ele geçirildiği ve araç sürücüsü ile yanındaki şahısın gözaltına alındığı belirtildi.

Gözaltına alınan araç sürücüsü R.F.A. ile yanında bulunan M.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden R.F.A, nöbetçi sulh ceza hâkimliği tarafından "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklandığı, M.A’nın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı ifade edildi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir