• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Mahalle bekçilerini tüfekle yaralayan şüpheli tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde devriye gezen 3 mahalle bekçisini tüfekle vurarak yaraladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şehitkamil ilçesinin Münifpaşa Mahallesi Haleplioğlu Sokak'ta devriye görevi yapan 3 mahalle bekçisinin, motosikletli 2 şüphelinin av tüfeğiyle ateş etmesi sonucu yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı ve yapılan çalışmalar sonucu şüphelilerin Y.U. ve A.B. olduğu belirlendiği bildirildi.

Şüphelilerin evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği ifade edilen açıklamada, şüphelilerden A.B’nin çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandığı ve diğer şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı kaydedildi.

Öte yandan, av tüfeğinden çıkan saçmaların vücutlarına isabet etmesi sonucu yaralanan ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan bekçilerin, tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir