• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
​“Camiler İslamiyet'in sembolüdür”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçenin Malazgirt Mahallesi’ne yeni yapılan Haşim Bakbak Camii’sinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Camide yaptığı incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Haşim Bakbak Camii’nin çok yakın zamanda ibadete açılacağını söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana her semte bir sosyal tesis ve cami yaptırmayı hedeflediklerini dile getiren Tahmazoğlu, Malazgirt Mahallesi’ne yapılan Haşim Bakbak Camii’de yapılan çalışmaları ekibiyle, yerinde inceleyerek bilgi aldıklarını belirtti.

Camilerin İslamiyet'in sembolü olduğunu belirten Tahmazoğlu, “Mahallelerimiz geliştikçe oraların okul, sosyal tesis, park, pazar ve cami ihtiyaçları da belediyemiz tarafından karşılanıyor. Şu anda da Malazgirt Mahallemizde inşaatı devam eden Haşim Bakbak Camii’sinde incelemelerde bulunduk. Camimizin inşaat çalışmalarında son aşamaya geldik. İnşallah çok yakın bir zamanda ibadete açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir