• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Çöp konteynerleri dezenfekte edilerek temizleniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediyesi ilçe genelinde cadde ve sokaklarda yer alan çöp konteynerlerini kötü kokudan arındırmak ve hijyenik bir ortam sağlamak için temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde cadde ve sokaklarda yer alan çöp konteynerlerinin pis kokmaması ve çevrede yaşayan insanları rahatsız etmemesi amacıyla çöp konteynerlerinin dezenfekte işlemleri Şahinbey Belediyesi temizlik ekiplerince aralıksız devam ediyor.

Yapılan temizlik çalışmaları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede bulunan çöp konteynerlerini düzenli olarak temizlediklerini söyledi.

Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, konteyner yıkama ve dezenfekte ekiplerimizle ilçe genelindeki bütün konteynerlerimizi düzenli bir şekilde yıkayıp dezenfekte ediyoruz. Ekiplerimiz ilçemizdeki tüm konteynerlerimizi tüm yıl boyunca düzenli periyotlarla yıkayıp dezenfekte ediyor. Aynı şekilde yıpranan, eskiyen veya arızalanan konteynerlerimizin de tamirini yapıp, boyayarak kullanıma hazır hale getiriyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak her zaman yenilikçi, modern bir anlayışla hareket edip vatandaşlarımıza her alanda en güzel hizmeti sunuyoruz. Bu anlamda ilçemizin uygun yelerine modern yer altı çöp konteyner sistemleri de kurarak güvenli, kullanımı kolay ve görüntü kirliliğini ortadan kaldıran bir imkân sağladık." dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir