• DOLAR 32.462
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2440.948
  • ...
Rus denizaltında yangın ve BAE prensinin ölümünde sorulmayan sorular
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber / Faruk Kuzu / Haber- Yorum

Sıradan gibi görünen birçok gelişmenin arka planında istihbarat savaşlarının olduğu  bir gerçektir.

Yaşanan olayların arka planını araştırırken paranoyadan ve komplo teorisyenliğinden uzak durmak gerekir. 

Bununla birlikte dikkatli sorular sormak  hakikati bulmaya yardımcı olur.

Şimdi birkaç olayı zikrederek sorularımızı soralım;

Putin 24 Haziranda orduya "savaşa hazır ol" talimatı verdi. Neden?

Avrupada kaybolan 3 suudi prens için İngiliz isthbaratı( MI-6) "Ölmüş olmalılar" açıklaması yaptı. İngiliz istihbaratı nereden biliyor?

Arktrikte(kuzey buz denizi)büyük güçler uzun süredir alan hakimiyeti için birbirlerini tehdit ediyorlar. Burada kıymetli olan nedir?

Rockenfeller  Arktrik'te ve Alp Dağları'nın altında "Kıyamet Sığınağı/Ambarı"kurmuş. "tek dünya devleti"kurmakla övünen bu şahıs neyin hazırlığını yapıyor, neden kuzey kutbu?

Bu bilgilerden sonra bugün ekranlara düşen iki sıradan habere bir daha bakalım;

1*-BAE PrensiLondra'daki evinde aşrı doz eroinden ölü bulundu

2*-Rusya’ya ait bir denizaltında okyanusta araştırma yaptığı sırada çıkan yangın ile 14 yaşamı yitirmesinden sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu acil toplantı yaptı. Facianın detaylarıyla ilgili bilgi alan Putin, Şoygu’ya ölen denizcilerin ailelerine destek olunması talimatı verdi. 

Gerçekleşen görüşmede Şoygu’dan facianın detayları ile ilgili ilk bilgileri alan Putin, “Bunun bizim için önemli bir gemi olduğunu biliyoruz ve çok profesyonel bir ekibimiz vardı. Ön raporlara göre yaşamını yitiren 14 denizciden 7’si üst düzey denizcilerdi. 2 denizci Rusya için önemli görevler üstlenmiş kahramanlardı. Bu deniz kuvvetleri filosu ve ordu için büyük bir kayıp. İncelemeleri şahsen yapmanızı ve komisyonun araştırmalarını raporlaştırıp şahsen bana getirip raporları bana sunmanızı istiyorum” dedi. 

Rus medyası RBC isimli, büyük bir Rus medya grubuna dayandırdığı haberlerinde ise yangının meydana geldiği denizaltında nükleer çalışmaların yürütüldüğünü iddia etmişti. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir