• DOLAR 32.677
  • EURO 35.438
  • ALTIN 2504.826
  • ...
Şahinbey Belediye Başkanı LGS birincilerini kabul etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye genelinde sınava giren bir milyonu aşkın öğrenci içerisinde 565 öğrenci, bütün soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu. Bu birincilerden 17'si ise Gaziantep'ten çıktı.

Gaziantep’te LGS’de tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan ve Türkiye birincisi olan Zilal Alhas, Zehra Dilanur Uçan, Ecenur Kızıklı ve Serkan Öz, aileleri ve öğretmenleri ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından kabul edildi.

LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan öğrencileri makamında ağırlayan Tahmazoğlu, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerin kendisini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak başarıyı desteklemek adına öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Öğrencilerimize kitap, forma, eşofman takımı, futbol, basketbol, voleybol topları, spor ayakkabısı, bisiklet ve saat hediye ettik. Onların aldığı bu başarıları görünce, yaptığımız çalışmaların boşa gitmediğini görüyor ve onlar için daha fazla neler yapabileceğimizin çalışmalarını sürdürüyoruz. Öğrencilerimizi bir kez daha kutluyor, öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ediyorum." dedi.

Tahmazoğlu, LGS şampiyonlarına ayrıca tablet hediye ederek, Bosna Hersek gezisiyle ödüllendirdi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir