• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Okullar Hayat Bulsun Projesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Vali Yardımcısı Nihat Karabiber başkanlığında Suphi Öner Öğretmen Evinde yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Eyyup Güler, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kamil Çelebiyılmaz, ilçe milli eğitim müdürleri ile kamu kuruluşları yetkilileri katıldı.


Proje faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve etkinliğinin artırılarak sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Çelebiyılmaz, \"Okullar Hayat Olsun Projesi\" çalışmalarını değerlendirdi.


Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okulların, hafta içi, eğitim-öğretim saatleri dışında, okulların eğitim hizmetlerinin devam etmesini amaçlayan proje çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.


Hafta sonları, yarıyıl ve yaz tatillerinde de okul derslikleri, kütüphaneleri, bilgi teknolojileri sınıfları, çok amaçlı salonları, konferans salonları, spor salonları ve okul bahçelerinin belediyeler ile işbirliği yapılarak; çevrenin hizmetine açılması gerektiğinin anlatıldığı toplantıda alınacak önlemler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.


İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan \"Okullar Hayat Olsun Projesi İl Eylem Planının\" hayata geçirildiğini ifade eden Çelebiyılmaz, ilçe millî eğitim müdürlükleri ve okul müdürlüklerinin sorumluluk alanlarına giren görevleri eksiksiz olarak yerine getirmeleri ve gerekli çalışmaları yürütmelerinin büyük önem taşıdığını söyledi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir