• DOLAR 32.52
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2450.534
  • ...
Tarsus`ta Düzensiz Çalışmalar Esnafın İşini Sekteye Uğrattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin`in Tarsus ilçesinde belediyenin birçok bölgede başlatmış olduğu, yol-kaldırım yapım ve onarım, kanalizasyon gibi çalışmalar ile Tarsus adeta şantiye alanına dönerken, çalışmaların olduğu bazı yerlerde ise esnaf, işlerin sekteye uğradığını belirterek, duruma tepki gösterdi.

 

Özellikle Tarsus`un Şehit Mustafa Mahallesinde bulunan Peynirciler ve Baharatçılar çarşısı olarak bilinen caddenin kazılması buradaki esnafın tepkisine neden oldu.

 

Sürekli kalabalık olan caddenin, başlatılan kazı çalışması ile kimsenin gelmediğini belirten bir esnaf iki günden bu yana çalışmaların başlattığını söyleyerek, \"2 gündür işlerimiz tabana vurdu. Bu cadde normalde Tarsus`un en kalabalık caddesidir. Ama başlatılan yol ve kaldırım çalışması ile her taraf şantiye alanı gibi olmuş durumda. Eğer burada bir çalışma yapılacaksa bu çalışma gündüz değil, akşam olmalı. Akşam buralar sakin ve sessiz. Ama gündüzleri gördüğünüz gibi kalabalıktır. Bu çalışma işlerimizi düşürdüğü gibi burada geçen vatandaşlarını da hayatını tehlikeye atıyor. Umarız yetkililer bunu dikkate almalı ve buna göre çalışmalılardır\" şeklindeki ifadelerle tepkisi dile getirdi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir