• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Amazon'dan Hizbullah'a boykot
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Amazon internet satış sitesi, siyonist Maariv gazetesinde görev yapan bir gazetecinin şikayeti sonrasında, Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım'ın kitabını satıştan kaldırdı.

Maariv gazetesindeki Hayim Iserovich adlı gazeteci, Hizbullah adlı kitabın siyonistlerin öldürülmesini tanıttığını ve Amazon internet sitesinin de bu kitabı yaydığını belirterek; "Naim Kasım, ABD hükümeti tarafından uluslararası bir terörist olarak biliniyor ve vatandaşlarının ve işadamlarının onunla iletişim kurmasını yasakladı. Ancak Amazon sitesi Kasım'ın kitaplarını satıyor." dedi.

Hayim Iserovich, Şeyh Naim Kasım'ın kitabında siyonistlerin Filistin topraklarını işgal ederek, Filistinlilere karşı en temel insan haklarını ihlal ettiğini ve Filistinlilere yönelik cinayetler işlediğini yazdığını belirtti ve Maariv gazetesi adına, Amazon makamlarıyla temasa geçerek, bu kitabın kaldırılması için çağrıda bulundu. Amazon da siyonistlerin baskı neticesinde kitabı satıştan kaldırdı.

BM Lübnan Özel Koordinatörü Jan Kubis, Şeyh Naim Kasım ile yaptığı görüşmeden sonra bu kitabın okunmasını tavsiye etmişti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir