• DOLAR 32.644
  • EURO 35.136
  • ALTIN 2441.492
  • ...
"Kardeşliğimizi muhafaza etmemiz lazım"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Vali Gül, burada muhtarlara seslenerek, birliğin, bütünlüğün ve kardeşliğin muhafaza edilmesi gerektiğini aktardı.

Gül, Nizip Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Muhtarlık seçimlerinin geride kaldığını anımsatan Gül, "Artık size oy veren ve vermeyen herkesi oy vermiş gibi kabul edip onlarla beraber beş sene içerisinde mahallenize hizmet edeceksiniz. Bu süre içerisinde gerek merkezi hükûmetin gerek Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin de yatırımları belirli bir takvim içerisinde gerçekleşecek. Takdir edersiniz ki kaynaklar sınırlı ihtiyaçlar sınırsız." dedi.

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini vurgulayan Gül, "Ülke olarak hem iç güvenlik hem dışarıda terörle mücadele önemli başarılar elde ediyoruz. İşte bunu korumak için birliğimizi, bütünlüğümüzü ve kardeşliğimizi muhafaza etmemiz, daha çok kenetlenmemiz, saflarımızı daha çok sıklaştırmamız lazım." diye konuştu.

Toplantıların her zaman devam edeceğini ve belirtilen sorunların çözümüne dair gelişmelerin takip edileceğini dile getiren Gül, katılımlarından dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti.

Toplantıya, Vali Gül'ün yanı sıra İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Uysal, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir