• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Şahinbey'de asfalt çalışması devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Ramazan ayında da asfaltlama çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Karataş Mahallesi Mavikent 5'nci etap konutlarının asfaltlama çalışmalarına başladı.

Şahinbey Belediyesi ilçe genelinde yaptığı asfalt çalışmalarını sürdürürken, dar gelirli vatandaşlar için yaptırdığı Mavikent 5'nci etap için asfalt çalışmalarına da başladı. 

İlçedeki asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, asfaltlama çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Mavikent 5’nci etap konutlarında da asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirten Tahmazoğlu, şöyle konuştu:

"Baharın gelişiyle birlikte asfalt sezonunu açtık. Asfaltlama çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Mavikent 5’nci etap konutlarımızın bağlantılı yollarının asfaltlama çalışmalarını yapıyoruz. Kısa bir süre içerisinde buradaki asfalt çalışmalarımız tamamlanmış olacaktır. Şahinbey ilçesi hızlı büyüyen bir bölge. Bu anlamda yol açma ve asfaltlama çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürerek, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Artık vatandaş gitsin evini yapsın, asfalt sonradan gelsin anlayışı bizim hizmet anlayışımızda yok. Önce yol açma ve asfalt çalışmaları yapılıyor, vatandaş daha sonra evini inşa ediyor. Böylelikle biz vatandaşın önünden giderek kendisi evini yapmadan hizmeti ayağına getirmiş oluyoruz. Günde yaklaşık bin tonun üzerinde asfalt döküyoruz. Asfalt çalışmalarımızı hızla sürdürerek, Şahinbey’de yeni açılan yolların ve mahallelerin asfaltlama çalışmalarını da gerçekleştirmiş olacağız." (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir