• DOLAR 32.579
  • EURO 35.04
  • ALTIN 2457.381
  • ...
Uyuşturucuya 2 tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde uyuşturucu satıcıları ve çalıntı malzemeleri bilerek satın alan kişilere yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesinin Güneş Mahallesi'nde uyuşturucu sattığı iddia edilen T.K. ve H.Ş.'nin evlerine operasyon düzenlendi.

Operasyonda evde yapılan aramada 350 gram esrar, uyuşturucu madde satışından kazanıldığı tahmin edilen bin 730 TL ve 20 Euro ele geçirildi. Uyuşturucuya ve paraya el konulurken, T.K. ve H.Ş. gözaltına alındı.

Şahinbey ilçesinin Güzelvadi Mahallesi'nde de çalıntı malları bilerek satın alan ve başkalarına satarak gelir elde eden H.A. da evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada çalıntı olduğu değerlendirilen 3 LED TV, 3 laptop, bir bilgisayar kasası, bir renkli yazıcı, bir tablet, bir laptop ekranı, bir matkap ve 18 cep telefonu ele geçirildi. Ekipler H.A.'yı gözaltına alarak emniyete götürdü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.K. ve H.Ş. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir