• DOLAR 32.576
  • EURO 35.393
  • ALTIN 2469.827
  • ...
Çaldığı takılarla birlikte yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir iş yerinden çaldığı takılarla birlikte yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesi Karayılan Mahallesi'nde bir iş yerinden 30 farklı desen ve modelde metal yüzüğün çalınmasıyla ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi.

Yapılan çalışmalar kapsamında olayın şüphelisi olduğu tespit edilen A.B. isimli şüpheli, düzenlenen operasyonda çalmış olduğu 30 farklı desen ve modelde metal yüzük ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, operasyonda ele geçirilen takılar ise tekrar sahibine teslim edildi.

Otomobillerden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Öte yandan lüks otomobillerin multimedya ekranlarını çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan bir şüpheli tutuklandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şehitkâmil ilçesi Batıkent, İbrahimli, Gazi ve Emek Mahallelerinde 6 otomobilden multimedya ekranların çalınmasıyla ilgili çalışma başlatıldığı bildirildi.

Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarının incelenmesi sonucu yaklaşık bir ay süren çalışmaların neticesinde, şüphelinin, A.İ. isimli şüpheli olduğunu belirlendi.

Evine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan A.İ'nin daha önce hırsızlıktan suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hâkimliğince tutuklandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir