• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Motosiklet Hırsızları Yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, Gap Mahallesinde 2 şahsın bir motosikleti itekleyerek götürdüklerini görülerek yakalandıkları ifade edildi.

Açıklamanın devamında, yakalanan şüpheli şahıslar ile birlikte değişik tarihlerde Diyarbakır`ın Silvan ilçesinden gruplar halinde Batman`a gelerek motosiklet çaldıkları tespit edilen 6 kişinin Silvan`da yakalanarak Batman`a getirildiği kaydedildi.

Yakalanan toplam 8 kişinin değişik tarihlerde Batman`da GAP, Belde, Gültepe, Ziya Gökalp ve Kültür Mahallelerinde toplam 11 adet motosiklet hırsızlığı olaylarına karıştıkları ve çaldıkları motosikletleri Diyarbakır`ın Silvan İlçesinde satacakları anlaşıldığı belirtilerek, \"Elde edilen motosikletler sahiplerine teslim edilmiş, sevk edildikleri adli makamlarca şüpheli şahıslardan yaşı büyük olan M.G. tutuklanmış, diğer yaşı küçük (7) kişi B.G., M.Ş., Y,K., B.Ç., S.E., Y.M., M.B. çıkarıldıkları mahkemece yaşları küçük olduğu için serbest bırakılmışlardır\" denildi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir