• DOLAR 32.585
  • EURO 35.049
  • ALTIN 2459.926
  • ...
Batman'da "Ebe ve Hemşireler Günü" kutlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Sağlık Müdürlüğü, Ebe ve Hemşireler Gününü kutladı. Bölge Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tertip edilen etkinliğe sağlık yöneticileri, ebe ve hemşireler ile sağlık çalışanları katıldı.

Ramazan ayı dolayısıyla kutlamalar bu yıl erken yapıldı. Günün önemine dair yapılan konuşmaların ardından pastalar kesildi, çeşitli hediyeler takdim edildi. Meslekte belli bir hizmet yılını dolduranlara ise plaket verildi.

Düzenlenen etkinlikte personeli yalnız bırakmayan İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, ebe ve hemşirelerin gününü kutladı.

Pamukçu, "Ağır fedakârlıklar içerisinde görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye çalışan ebe ve hemşireler sağlık hizmet sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından birisidir ve bu yaptıkları önemli görevlerinden dolayı toplum içinde saygın bir yer edinmişlerdir. Bu kutsal görevi  özveri, sabır ve gayret ile yerine getiren bütün sağlık çalışanlarımızın gününü kutlar sağlık ve esenlikler dilerim." ifadelerini kullandı. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir