• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Kaçak silah imalatı ve kapkaça 3 tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesinde yasa dışı silah imalatı, uyuşturucu ticareti ve kapkaç yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şahinbey ilçesinin Nuri Pazarbaşı Mahallesi'nde yasa dışı silah imalatı yaptığı belirlenen E.B. isimli şüphelinin evine operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda evde yapılan aramada yapımı tamamlanmış 4 tabanca, yapımı devam eden 2 tabanca,  56 adet tabanca yapımında kullanılan çeşitli malzeme ve 30 dolu fişek ele geçirildi. E.B. isimli şüpheli gözaltına alındı.

İlçenin Karataş Mahallesi'nde de bir kadının cep telefonunu motosikletle kapkaç yoluyla çalan E.S. ve H.S. isimli şüpheliler düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Ünaldı Mahallesi'nde durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta yapılan aramalarda bir miktar toz esrar ele geçirilirken, araçtaki T.H. ve M.K. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.B, E.S. ve H.S. tutuklanırken, T.H. ve M.K.'nin de işlemlerinin devam ettiği bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir