• DOLAR 32.579
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2460.243
  • ...
Bağımlılığa karşı pedal çevirdiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeşilay’ın geleneksel olarak düzenlediği bisiklet turu kapsamında Türkiye’nin 50 şehriyle birlikte Mardin’de de pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi.

Merkez Artuklu ilçesi 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi parkında buluşan bisiklet severlerin yoğun ilgi gösterdiği tur ile bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam için farkındalık oluşturuldu.

Türkiye’nin her yanında düzenlenen 9. Yeşilay Bisiklet Turu öncesinde konuşma yapan Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, “Yeşilay olarak, bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam için birçok etkinlikler düzenliyoruz. Bisiklet turu her yıl, bir önceki yıla göre daha büyük ilgi görüyor. Bisiklet yediden yetmişe herkese hitap eden bir spordur. Gençlerin yanı sıra, çocuklar ve kadınlar ve yaşlıların katılımı bizi oldukça memnun ediyor. Turumuza katılan ve sağlıklı yaşam mesajımıza ortak olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin 81 ilinde Yeşilay Bisiklet Turu’nun düzenlenmesini hedefledikleri belirten Günlüoğlu, emeği geçenlere teşekkür etti.

15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi parkında başlayan bisiklet turu, Artuklu Belediyesi hizmet binası üzerinden Vali Ozan Caddesi takip edilerek Devlet Hastanesi istikametinde devam etti.

Parkur, başlangıç noktasında son buldu. (M. Salih Keskin – İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri