• DOLAR 32.593
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2456.414
  • ...
MŞÜ Rektörlüğüne yeniden Fethi Ahmet Polat atandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 üniversiteye yaptığı rektör atamalarına ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörlüğüne Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat yeniden atandı.

Öte yandan Munzur Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ubeyde İpek, Antalya AKEV Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Kamile Akgül'ün, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Murat Aşkar'ın ve Ostim Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Murat Ali Yülek'in ataması gerçekleştirildi.

Yeniden MŞÜ Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, bir mesaj yayımladı. Gayesinin, hayırlı ve kalıcı eserler bırakmak olduğunu belirten Rektör Polat, yayımladığı mesajda, "YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç hocamızın teklifleri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Muş Alparslan Üniversitesi rektörlüğüne yeniden atanmış bulunuyorum. Atanma sürecim boyunca fiili ve kavli dualarını esirgemeyen kıymetli dostlarıma, akademik, idari, güvenlik ve hizmetli personeline, hususen Muşlu hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim. Yüce rabbim evvela kendisine, saniyen teveccüh gösterip bu vazifeyi şahsıma tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bizleri mahcup etmesin. Biricik gayemiz, makamların geçici olduğu fani dünyada hayırlı ve kalıcı eserler bırakmaktır." ifadelerini kullandı. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir