• DOLAR 32.343
  • EURO 35.1
  • ALTIN 2239.851
  • ...
Memur-Sen 6'ncı Olağan Genel Kurul sürecini tamamladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir milyonu aşkın üye sayısıyla Türkiye'nin sivil toplum kuruluşu alanında zirvede bulunan Memur-Sen, 6. Olağan Genel Kurul sürecini tamamladı.

Ankara'da gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurul sonucunda Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve listesi, Memur-Sen yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Böylelikle Memur-Sen'in yeni dönemde yönetim kurulu sayısı 8'e yükselmiş oldu.

Yalçın sonuçların ilanından sonra kısa bir teşekkür konuşması yaparak, Memur-Sen'in bugünlere taşınmasında rol oynayan yöneticilerine minnettar olduklarını kaydetti.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Genel Başkan Ali Yalçın, Genel Sekreter Semih Durmuş, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öztürk, Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar, Hukuk ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Soner Can Tufanoğlu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir