• DOLAR 32.356
  • EURO 34.746
  • ALTIN 2403.454
  • ...
Gaziantep'te kaza: Bir ölü 3 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil yol kenarında park halindeki TIR'a çarparak şarampole devrildi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun 7'nci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa istikametine gitmekte olan Coşkun Demirsoy (46) yönetimindeki 15 PY 672 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, 63 AS 591 plakalı park halindeki TIR'dan inen ve yol kenarında duran sürücü Hüseyin Çelik'e (53) çarptı ardından şarampole yuvarlandı.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde otomobilin arka koltuğunda oturan Ayşe Atasayar'ın (69) hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada yaralanan TIR sürücüsü Hüseyin Çelik ile otomobil sürücüsü Coşkun Demirsoy ve eşi Hacer Demirsoy (43) ise ambulanslarla Gaziantep'teki hastanelere kaldırıldı. Yaralılar tedavi altına alınırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir