• DOLAR 32.558
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2458.808
  • ...
Siyer Sınavı’nda dereceye girenlere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından “O’nu Oku, O’nu Yaşa” sloganıyla 17 Şubat’ta Türkiye genelinde düzenlenen “Umre Ödüllü Siyer Sınavı’nda”  Mardin merkez Artuklu ilçesinde dereceye girenlere ödülleri düzenlenen program ile verildi.

Mardin Dostluk Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde (Dost-Der) düzenlenen ödül törenine ilçede dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı.

Öğrencilere ödüllerini takdim eden Peygamber Sevdalıları Vakfı Artuklu Koordinatörü Mücahit Önen,  Siyer Sınavı’nın kaybedeninin olmadığını belirterek, şunları söyledi:

“Peygamber Sevdalıları Vakfı 2019 yılı Siyer Sınavı’nı 17 Şubat’ta ‘O’nu Oku, O’nu Yaşa’ sloganıyla gerçekleştirdi. 4 kategoride yapılan sınava Mardin il genelinde 17 bin kusur öğrencimiz bu sınava katıldı. Sadece Artuklu merkezde 3 bine yakın öğrencimiz bu sınava girdi. Allah’a şükürler olsun ki, katılım oranı geçen seneye göre iki kat arttı. Artuklu’da 40 öğrencimiz ödül almaya hak kazandı. Bugün bu öğrencilerimize ödüllerini vereceğiz. Bu sınav ile genç kardeşlerimiz Peygamber Efendimizin hayatını yeniden okuma fırsatını buldular. Bu sınavın kaybedeninin olmadığına inanıyoruz. Çünkü çocuklarımız âlemlere rahmet olarak gönderilenin hayatını okudu. Sınava katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

Ödüllerini alan öğrenciler ise Peygamber Sevdalıları Vakfına teşekkür ederek, her sene sınava katıldığını ve katılmaya devam edeceklerini söylediler. (M. Salih Keskin – İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir