• DOLAR 32.557
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2458.845
  • ...
İstanbul Tabip Odasından iğrenç "eşcinsellik" afişi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eşcinsellik sapkınlığını meşrulaştırma ve cinsiyetsiz bir toplum oluşturma çalışmalarına İstanbul Tabip Odası da katıldı. 25 Nisan’da sözde cinsel hastalıklardan korunma semineri düzenleyeceğini duyuran İstanbul Tabip Odası'nın asıl niyeti hazırladıkları afişle belli oldu.

Afiş tasarımında kullanılan detaylar sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilirken, tasarımda kadın ile kadın ve erkek ile erkek figürlerinin yan yana ve el ele tutuşmasının kullanılması dikkat çekiyor.

Hazırlanan afiş, etkinliğin amacının toplumun cinsel hastalıklardan korunma konusunda bilgilendirilmesi değil, başta Unicef ve Soros vakıfları olmak üzere Batı menşeili cinsiyetsizleştirme ve eşcinselliği meşrulaştırma projelerinin Türkiye’de uygulanması olduğunu ortaya koyuyor.

Tabipler Odası’nın sapkınlığı teşvik eden etkinliği, bütün dünyada yaygınlaştırılmak istenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projelerinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Ailenin korunmasıyla ilgili verdiği mücadeleyle tanınan Yazar Sema Maraşlı, İstanbul Tabipler Odası’nın sapkınlığı teşvik eden seminerine tepki gösterdi. Maraşlı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Tabipler Odasının amacının duyuru afişinde gayet açık görüldüğünü belirtti.

İç Hastalıkları Profesörü Hüsrev Hatemi de konuyla ilgiyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Tabip Odası afişi böyle olmamalı. Ne tehdit ne de teşvik etme içermeli. Sadece cinsellik demeliydi. Teessüf, Teesüf, Teessüfler. Tabip Odası genel sağlık sorunlarını çözmeğe uğraşmalı. Bu konu psikiyatri seminerlerinin konusu. Hekimlik imajında sebepsiz diyeceğim bir değersizleşme var iken, hekime karşı şiddet olayları TV dizileriyle de yükseltilirken İstanbul Tabip odasının yılda en az beş seminer yaparak ,sosyologlarla bu konuyu görüşmesi gerekirdi. Böyle bir faaliyet yerine cinsel sağlıkla ilgilenmek?"

İstanbul Tabip Odası geçtiğimiz gün de yaptığı bir açıklamada, oy sayımlarının devam ettiği İstanbul'a ilişkin, "Hepimiz biliyoruz; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı 31 Mart'taki seçimi kazanan Sn. Ekrem İmamoğlu'dur. Hepimiz talep ediyoruz: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na mazbatası bir an önce teslim edilmelidir!" ifadelerini kullanmış ve büyük tepki çekmişti. (Fırat Arslan- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir