• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman kent merkezinde bir evin elektrik kontağından çıkan yangında ev, içindeki eşyalarla birlikte yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangın, dün öğle saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'nde İslam Şimşek'e ait iki katlı evin giriş katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın, kısa sürede büyüdü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahaleyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.  

Yangın sonrası büyük mağduriyet yaşadıklarını aktaran İslam Şimşek, "Yangın esnasında kimse evde yoktu. Dışarıdaydım ve eve geldiğimde oğlum kapıda oturmuştu. 2İçeride duman olduğunu' söyledi. Oğlum, içeri girmeye korkuyordu. Ben bir ışıldak alarak içeri girdim ve evin yandığını gördüm. Hemen kendi imkânlarımla yangına müdahale ettim. Sonra itfaiye gelip yangını söndürdü. Yangın elektrik kontağından çıkmış. Ben Allah'tan yardım istiyorum. Evimde hiçbir şey kalmamış, yetkililerden destek bekliyorum." dedi.

10 yıldır çocuklarına hem annelik hem de babalık ettiğini dile getiren Şimşek, "Ben 3 çocuğumla yaşıyorum. Bir kızım evli, bir tanesi de devlet yurdunda okuyor. Oğlum da Batman 100. Yıl Ortaokulunda okuyor. 10 senedir çocuklarıma ben tek bakıyorum. Hem anayım hem babayım. Yangından dolayı bir şeyim kalmadı. Bütün eşyalarım kullanılamaz hale gelmiş. Oğlumda dünden beri halasının evinde kalmak kalıyor." ifadelerini kullandı. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir