• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
"Boğarak öldürdüğü bebeğini gömdü" iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in merkez Şehitkamil ilçesinde 2013 yılında dünyaya getirdiği bebeğini boğduktan sonra evinin bodrumuna gömdüğü iddia edilen kadın ile ablasına yardım ettiği ileri sürülen erkek kardeşi gözaltına alındı. Evin bodrum katında yapılan kazıda ise bebeğe ait olduğu tahmin edilen kemikler bulundu.

İddialara göre, şu an evli ve bir çocuk annesi olan F. B. (22) 2013 yılında evlerinin tuvaletinde doğum yaparak dünyaya getirdiği kız çocuğunu boğarak öldürdü. F. B, daha sonra kimsenin görmemesi için durumu anlattığı kardeşi M. B. (21) ile birlikte bebeğin cesedini Kayaönü Mahallesi'ndeki evlerinin odunluğuna gömdü.

Olayın üzerinden 6 yıl geçtikten sonra ise vicdanen rahatsız olduğunu belirten M.B. durumu polise anlattı. M.B. ifadesinde ablasının dünyaya getirdiği bebeğini boğduğunu ve birlikte evlerinin bodrum katına gömdüklerini söyledi.

MB’nin ifadesinin ardından Kayaönü Mahallesi'ndeki söz konusu evde kazı çalışması sonucu bebeğe ait olduğu tahmin edilen kemik parçaları bulundu.

Kemikler incelenmek üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, F.B. ile ona yardım ettiği öne sürülen erkek kardeşi M.B. gözaltına alındı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir