• DOLAR 32.468
  • EURO 34.748
  • ALTIN 2435.93
  • ...
`İşgale Karşı Hazırlıklara Devam Edeceğiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyesi Dr. Mahmud Ez-Zehhar, Siyonist işgal güçlerinin Gazze Şeridi`ni işgal etme döneminin geri gelmemek üzere sona erdiğini söyledi.

Gazze`deki direnişin Filistin topraklarını işgalden kurtarmaya hazırlık döneminde olduğunu belirten Ez-Zehhar, Siyonist işgal güçlerinin direnişin gücünü bildiği için Gazze Şeridi`ne kara operasyonu düzenlemekten vazgeçtiğini bildirdi.

Filistin Gazeteciler Forumu`nun dün akşam (24 Kasım Cumartesi) Gazze`de düzenlediği etkinlikte konuşan Mahmud Ez-Zehhar, Gazze`deki direnişin öncülüğünü yapan Hamas Hareketi`nin askeri gücüyle ve özellikle de yerel yapım füzeleriyle herkesi şaşırttığını söyledi.

Siyonist işgalcinin Hamas`ın askeri hedefleri vurmasından ve evlere saldırmamasından rahatsız olduğunu ifade eden Ez-Zehhar, ateşkesin yürürlüğe girdiği son dakikaya kadar Gazze Şeridi`nden işgal hedeflerine füze atıldığını belirtti.

Son zamanlarda Hamas`ın direnişi sattığı ve koltuğu tercih ettiği yönünde asılsız söylentilerin çoğaldığına dikkat çeken Ez-Zehhar, direnişin gerçekte gelişigüzel füze atılmasını engellediğini ve bu günler için hazırlandığını söyledi.
Hamas lideri Ez-Zehhar, Filistin direnişinin askeri gücünü daha da artıracağını ifade etti.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir