• DOLAR 32.453
  • EURO 34.741
  • ALTIN 2436.376
  • ...
3 bin kadın polis memuru alınacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) yaptığı açıklama ile birlikte 24. Dönem Polis Meslek Eğitimi için 500 önlisans mezunu kadın polis memuru alınacağını açıkladı. EGM geçtiğimiz haftalarda 2 bin 500 lisans mezunu kadın polis adayı alacağını açıklamıştı.

Konu ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Emniyet Genel Müdürlüğümüzce hayata geçirilen 'Güven Masası'  uygulaması kapsamında başta Polis Merkezi Amirliklerimizde olmak üzere, benzer kapsamdaki diğer birimlerimizin iş ve işlemlerine katkı sağlamak amacıyla lisans mezunu 2 bin 500 kadın Polis Memuru adayı alınacağı 25 Mart 2019 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğümüzün ve Polis Akademisi Başkanlığımızın resmî internet adresinde ilan edilmiştir.

Lisans mezunu 2 bin 500 kadın Polis Memuru alım ilanına ilave olarak; önlisans mezunu 500 kadın Polis Memuru daha alınmasına yönelik yeni duyuru yayınlanmıştır.

Bu kapsamda; Emniyet Genel Müdürlüğümüzce 2 bin 500 lisans ve 500 önlisans mezunu olmak üzere toplam 3 bin kadın Polis Memuru adayı alınacaktır. Ön başvuru tarihleri ve sınava ilişkin esaslar Polis Akademisi Başkanlığı internet sitesinden ilan edilecektir." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir