• DOLAR 34.139
  • EURO 38.271
  • ALTIN 2919.083
  • ...
SON DAKİKA
"Bölgenin İslam Bilimleri ve Teknoloji Üniversitesi'ne ihtiyacı var"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valisi Davut Gül, İslam Bilimleri ve Teknoloji Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Hatipoğlu tarafından karşılanan Gül, ziyarette yaptığı açıklamada bölgede İslam Bilimleri ve Teknoloji Üniversitesi'ne ihtiyaç olduğunu söyleyerek, kentteki üniversitenin bu ihtiyacı karşılayacağını ifade etti.

"Bölgede böyle bir üniversiteye ihtiyaç var"

Gaziantep İslam Bilimleri ve Teknoloji Üniversitesi'nin hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem de Gazianteplilerin önemsediği bir üniversite olduğunu anımsatan Vali Gül, "Bölgede böyle bir üniversiteye ihtiyaç var. Gaziantep'in sanayi potansiyeli, bilim ve teknolojiye verdiği önem aşikâr. Bütün Ortadoğu'da İslami ilimlerin Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu başkanlığında, onun riyasetinde burada şekillenecek olması hem Gazianteplileri hem de Türkiye'nin diğer yerlerindeki vatandaşlarımızı heyecanlandırıyor." dedi.

Hatipoğlu'na güvendiklerini ve görev yapacağı süre içerisinde görevini hakkıyla yerine getireceğine inandıklarını aktaran Gül, "Bizler hocamıza güveniyoruz, inanıyoruz. Hocamızı buraya uygun görenler güveniyor ve inanıyor. El ele vereceğiz. Bu üniversiteyi bir an önce hayata geçireceğiz. Bizler hem hocamızdan hem üniversitemizden çok umutluyuz." ifadelerini kullandı.

Hatipoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Gül'ün manevi olarak yanında olduklarını bildiklerini söyledi.

İslam Üniversitesinde görev almaktan şeref duyduğunu bildiren Hatipoğlu, Gaziantep'in hak ettiği hizmeti hep birlikte verme gayreti içerisinde olacaklarını belirtti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir